Registeren als werknemer bij AbsoluteYOU

Geef hieronder je gegevens in en open jouw gratis account bij AbsoluteYOU om toegang te krijgen tot ons digitaal platform. Zo raadpleeg je met een duimveeg al jouw loondocumenten. Nood aan juridische ondersteuning? Je kan rekenen op een consulent doorheen je tewerkstelling. Bij AbsoluteYOU hebben we oog en oor voor jou.

Ga verder

Ga verder

Na het inloggen, kan je jezelf registeren.

Vacatures

Kom jij ons payrolling team versterken?

Ben je een zelfstandige go-getter met een luisterend oor voor ondernemers? Heb je een klantgerichte mindset en draag je heldere communicatie hoog in het vaandel? Dan ben je geknipt voor het dynamische team van AbsoluteYOU. Samen maken we kmo’s wegwijs in de voordelen van flexibele payrolling.

Bekijk hier onze vacatures

Getuigenissen

 • Image
  1920X1440
  PC: 302 - Hotelbedrijf (Anonieme getuigenis regio Roeselare)

  Voor ons biedt absoluteYOU de oplossing door flexibel te zijn en zelf ’s avonds & in het weekend beschikbaar te zijn om aangiftes door te voeren. Ik raad dit iedereen aan door de flexibiliteit & transparantie in de prijzen. En vooral de dossierbeheerder is makkelijk bereikbaar & volgt op als er iets aangepast moet worden.

 • Image
  1
  PC: 302 - Hotelbedrijf (Anonieme getuigenis regio Zonnebeke)

  De samenwerking verloopt uiterst aangenaam. Personeel inschrijven gaat heel vlot door de contactpersoon die steeds bereikbaar is. Zelfs tijdens de weekends. 
  Ook een correcte uitleg bij vragen over wetgeving, administratie enz..
  AbsoluteYOU is een aanrader voor iedere werkgever! 

 • Image
  1920X1440
  PC: 201 - Detailhandel (Anonieme getuigenis regio Kortrijk)

  We zijn super tevreden deze stap genomen te hebben om de samenwerking aan te gaan met AbosluteYOU. Wij zoeken in de nabije toekomst opportuniteiten om onze activiteiten uit te breiden en weten dat we reeds de perfect partner gevonden hebben om de loonsverwerking van onze medewerkers te behartigen.
   

 • Image
  1
  PC: 302 - hotelbedrijf (Anonieme getuigenis regio Diksmuide)

  Eerst en vooral zijn we heel tevreden met de scherpe coëfficiënten dat we gekregen hebben bij AbsoluteYOU. Als we dit vergelijken met hun concullega's is het verschil heel groot. Iets wat de dag van vandaag niet meer genegeerd kan worden. De open en eerlijke insteek bij AbsoluteYOU overtuigde ons volledig. 
  Ons contactpersoon, een spontane, vriendelijke man, weet van aanpakken. Hij luisterde naar onze noden en hielp waar hij kon. Bij vragen kunnen we hem altijd bereiken. Kortom een bedrijf waar we op kunnen bouwen. 

 • Image
  1
  PC: 304 - Vermakelijkheidsbedrijf (anonieme getuigenis regio Antwerpen)

  Ik wil AbsoluteYOU bedanken voor de snelle en correcte werking. De behulpzaakheid en juridische kennis in jullie bedrijf is van een heel hoog niveau zodoende we met een gerust hart kunnen ondernemen.

 • Image
  1
  PC: 302 - hotelbedrijf (anonieme getuigenis regio Antwerpen)

  Sinds we werken met AbsoluteYOU ben ik helemaal ontzorgd. Dank je wel voor de fantastische service. 
   

 • Image
  1920X1440
  PC: 118.03 - - industriële en ambachtelijke bakkerijen (anonieme getuigenis regio Sint-Niklaas)

  Niet alleen de prijs maar ook de service is zoveel beter. Zowel 's nachts als op een zondag kan ik nog snel een contract laten opmaken. 
  Heb ik advies nodig dan kan ik altijd terecht bij mijn dossierbeheerder. Je merkt meteen dat de juridische kennis het verschil maakt bij AbsoluteYOU

 • Image
  1
  PC: 302 - hotelbedrijf (anonieme getuigenis regio Zwevegem)

  De samenwerking verloopt uitstekend! Zowel ikzelf alsook de studenten zijn heel tevreden.
  Via deze weg wil ik het ganse team van AbsoluteYOU bedanken.

 • Image
  1
  PC: 302 - hotelbedrijf (anonieme getuigenis regio Tongeren)

  AbsoluteYOU heeft mijn tijd dat ik papierwerk moet doen voor de zaak serieus ingekort. Deze tijd kan ik dan waardevol spenderen aan mijn klanten/werknemers.
  We geven de planning door en dit wordt zeer kort opgevolgd door hen. Ook als er ergens problemen zijn, wordt er zeer kort op de bal gespeeld telkens met een oplossing als antwoord.
  Hierbij komt dat ook de prijzen scherp zijn en we 1 contactpersoon hebben die altijd bereikbaar is. We willen dan ook AbsoluteYOU bedanken voor de topservice! 

Ziet u geen openingen die u zoekt?

Blijf in contact met ons met je CV en waarom je geschikt bent en we zullen uitzoeken hoe we je hierbij kunnen betrekken.

Mail ons op payroll@absoluteyou.be